DIN CHANS ATT VINNA BILJETTER!

DIN CHANS ATT VINNA BILJETTER!

Smådjurssektionen har nöjet att lotta ut 5 gratisbiljetter till årets spännande smådjursprogram om anestesi och analgesi på Veterinärkongressen för medlemmar i Smådjurssektionen. Anmäl ditt intresse att delta i utlottningen på sekreterare@smadjurssektionen.se. Uppge namn, arbetsplats och mobilnummer. Om du inte är medlem i Smådjurssektionen så passa på att gå med! Vi drar de lyckliga vinnarna 30 september 2018. Om du vinner meddelar vi dig på epost. Lycka till!

 Sektionen veterinär folkhälsa (VFH) har nöjet att lotta ut 2 gratisbiljetter till årets spännande kurs One welfare på Veterinärkongressen för medlemmar i sektionen. Anmäl ditt intresse att delta i utlottningen till elina.asbjer@slu.se. Om du inte är medlem i sektionen så passa på att gå med! Vi drar de lyckliga vinnarna 30 september 2018. Om du vinner meddelar vi dig på epost. Lycka till!