Två veterinärer sökes till AniCura Falu Djursjukhus

Två veterinärer sökes till AniCura Falu Djursjukhus

Om jobbet

Vi expanderar och söker två stycken legitimerade veterinärer till vårt underbara djursjukhus i Dalarna. På AniCura Falu Djursjukhus möter du dagligen många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ och trygg djursjukvård och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö. Arbetet utförs utöver dagtid även kvällstid, med nattberedskap och helgarbete.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad veterinär, nyutexaminerad eller med några års erfarenhet och med ambitioner att växa ytterligare. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och gedigen veterinärmedicinsk grund. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga.

Ansökan och kontakt

Hos oss på AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar ca 100 kvalificerade medarbetare med unik specialistkompetens inom flera områden. Verksamheten går bra och vi har mycket hög trivsel i personalgruppen med ett starkt inbjudande klimat. Vi växer stadigt och planerar att bygga ett nytt fräscht djursjukhus med byggstart under 2019. Så vill du ha ett utvecklande arbete och vara med och bygga strukturen för det nya djursjukhuset i ett engagerat och härligt team? Då ska du söka till oss!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Öhman Nyberg, chefsveterinär, maja.ohman.nyberg@anicura.se. Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: sanna.eriksson@anicura.se.

Välkommen med din ansökan!