Sektionsleder søges til Sektion for Veterinærmedicinsk Evaluering i Enhed for Medicinsk Evaluering & Biostatistik

Sektionsleder søges til Sektion for Veterinærmedicinsk Evaluering i Enhed for Medicinsk Evaluering & Biostatistik

Er du interesseret i ledelse i et internationalt, fagligt stærkt og engageret miljø?

Brænder du for at arbejde med effektiv lægemiddelgodkendelse i krydsfeltet mellem administration, faglighed og politik? Så er du måske vores nye sektionsleder i Lægemiddelstyrelsens Enhed for Medicinsk Evaluering & Biostatistik.

 

Om os

Stillingen som sektionsleder er i en veletableret sektion, der er en del af enhed for Medicinsk Evaluering & Biostatistik. Enheden består af 60 dygtige og meget engagerede medarbejdere fordelt på fuldtidsansatte samt eksterne akademiske medarbejdere. Enheden samler Lægemiddelstyrelsens veterinære, lægelige, biostatistiske og farmakometriske ressourcer inden for områderne godkendelse og lægemiddelsikkerhed nationalt og internationalt. Enheden er i hastig vækst.

 

Dit arbejde

Stillingen som sektionsleder har fokus på stærk faglighed, drift og strategisk ledelse. Du er daglig leder af sektionen, der som arbejdsområde har evaluering af veterinære lægemidler nationalt og internationalt og er ansvarlig for det veterinære pharmacovigilance område. Som sektionsleder indgår du i enhedens ledelsesgruppe og har direkte reference til enhedschefen.

Du evner at udnytte oplagte synergieffekter i en spirende matrix-organisation. Du skal understøtte sektionens og Lægemiddelstyrelsens strategi og status med høj international synlighed og gennemslagskraft – f.eks. arbejdet med guidelines, One Health, miljøvurderinger (ERA). Derudover arbejder sektionen med harmonisering og opdatering af produktresumeerne på europæisk plan så de afspejler ansvarlig brug, ikke mindst inden for viden om antibiotika og antibiotikaresistens. Vi forventer, at du selv bidrager til sagsbehandlingen, samt at du aktivt er med til at sikre, at sektionen og enheden når de fastlagte mål om udvikling på området og strategiimplementering.

Det er afgørende, at du holder fokus på drift, mål og resultater. Du sikrer et godt arbejdsmiljø for sektionens medarbejdere med omdrejningspunkt i daglig og synlig ledelse.

Din uddannelse og erfaring

Vi forventer, at du er uddannet dyrlæge eller har anden relevant naturvidenskabelig kandidatuddannelse, og du har stærke faglige kompetencer inden for fagområdet.

Du har dokumenteret erfaring i og talent for at lede højt kvalificerede medarbejdere.

Vi forventer herudover, at du:

• har lyst til at være med til at sætte retning og skabe resultater gennem andre

• har flair for effektiv driftsledelse

• har stærke samarbejds- og kommunikationsevner

• er i stand til at træffe beslutninger og bevare overblikket, også i pressede situationer.

Personlige kvalifikationer

Vi lægger desuden vægt på, at du som person er proaktiv, fleksibel og serviceminded samt ønsker at være en ambassadør for sektionen i det tværorganisatoriske samarbejde og eksternt over for vore interessenter.

Vi tilbyder

Som sektionsleder får du faglig, personalemæssig samt driftsmæssig ledelsesansvar for medarbejderne i sektionen.

Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø med stor europæisk kontaktflade, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende dine kompetencer og præge udviklingen inden for et bredt felt af arbejdsopgaver.

Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid og gode muligheder for efter- og videreuddannelse.

Om ansættelsen

Ansættelse sker som chefkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Vil du vide mere?

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte enhedschef Nikolai Brun på telefon 25 26 52 88.

Er du interesseret?