Nynäshamns Djurklinik söker veterinär

Nynäshamns Djurklinik söker veterinär

Vår kundkrets ökar och vi behöver därför utöka vårt team med ytterligare en leg.veterinär. Vi söker dig som önskar arbeta på en trivsam, privatägd klinik som är belägen 5 mil söder om Stockholm, 30 minuters bilresa från Globen. Kliniken är utrustad med röntgen, ultraljud, lab, operationssal med gasnarkos samt tandbehandlingsrum med dentalröntgen. Tjänsten innebär ett omväxlande jobb på poliklinik och operation. Vi söker dig som sätter stort värde på den personliga kontakten med djur och djurägare och som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gott arbetsklimat, att arbeta i ett behagligt tempo och ge personlig service till våra kunder. Vi söker i första hand dig som har några års erfarenhet, gärna med ett extra stort intresse för tandvård, men även du som är nyexaminerad är välkommen att söka då vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Om tjänsten

Tjänstgöring 75-95 %. Ingen jour eller helgtjänstgöring

Tillsvidareanställning

Kollektivavtal finns

Lön och tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan till Linda Ivarsson, jobb@nynashamnsdjurklinik.se
Har du frågor är du välkommen att kontakta Linda på 08-520 204 15

Sista ansökningsdag: 190118

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer om kliniken här: http://www.nynashamnsdjurklinik.se/