Medicinskt ansvarig klinikchef söks till Hallands Djursjukhus hästavdelning i Slöinge

Medicinskt ansvarig klinikchef söks till Hallands Djursjukhus hästavdelning i Slöinge

Hallands Djursjukhus ägs, utvecklas och drivs av veterinärer. Vi strävar hela tiden mot att utveckla vårt företag så att djuren får den bästa vården och djurägarna den bästa servicen. En viktig del i att ge en bra vård är att medarbetarna har en bra arbetsmiljö och därför söker vi hela tiden nya lösningar till effektiva arbetssätt där stress minimeras. Beslutsvägarna i vår organisation är korta där målet är att varje medarbetare ska kunna påverka sin arbetssituation och utveckling. Vi erbjuder dig ett lärorikt arbete med goda utvecklingsmöjligheter i vårt glada team.

Du kommer att arbeta som klinikveterinär på hästavdelningen och ha det medicinska ansvaret över verksamheten. Vi har en livlig poliklinik, vi erbjuder stationärvård för medicinska och kirurgiska fall och vi utför över 600 operationer årligen. I koncernen Hallands Djursjukhus finns flera filialkliniker som samarbetar och hjälper varandra. I Slöinge finns även hovslagare och sjukgymnastik att tillgå och ett eget laboratorium där vi gör b.la. hematologi, bakterieodlingar, cytologier och klinkemiska analyser.

Vi vill på alla sätt utveckla vår verksamhet och kommer i närtid att investera i ny diagnostisk teknik. I den utvecklingen kommer Du att ha en viktig roll.

Tillträde efter årsskiftet eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning och en heltidstjänst. Du kommer att tjänstgöra på djursjukhuset i Slöinge.

Ansökan med meritförteckning och referenser skickas till Hallands Djursjukhus AB att: Marjaana Alaviuhkola Björkgatan 19, 311 68 Slöinge eller till, marjaana.alaviuhkola@hallandsdjursjukhus.se

För övriga frågor, ring 0346-488 83.

Välkommen!

Läs mer om oss på www.hallandsdjursjukhus.se