Expired: Två bilddiagnostiker till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Expired: Två bilddiagnostiker till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Vi söker två veterinärer med inriktning bilddiagnostik till vårt regionsdjursjukhus i Bagarmossen, söder om Stockholm. Vi söker en veterinär med inriktning mot röntgen, DT och MR och en veterinär med inriktning mot ultraljud. Hos oss möter du många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste tekniska utrustningen.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

Ansvarsområden

På bildavdelningen arbetar veterinärer med specialintresse inom bilddiagnostik samt röntgensjuksköterskor. Vi arbetar i nära samarbete med övriga avdelningar på djursjukhuset. Vi har högkvalitativ utrustning som två röntgenlab (Fuji DR-system), tre ultraljudsmaskiner (två GE Logiq E9 och en GE Vivid E9, en DT (Siemens Spirit dual slice, MR (Siemens Essenza 1,5T) samt fluoroskopi (Fluoroscan Insigt FD mini).

Ansvarsområden radiolog/bilddiagnostiker:

 • vara delaktig i bildavdelningens utveckling och dagliga verksamhet
 • planera, guida och bedöma bilddiagnostiska undersökningar (röntgen, MR och DT)
 • undervisa kollegor

Ansvarsområden ultraljudsveterinär:

 • utföra ultraljudsundersökningar för sjukhusets övriga avdelningar
 • självständig mottagning av patienter
 • viss undervisning
 • arbete på andra avdelningar kan förekomma

Tjänsterna är en tillsvidareanställningar på heltid, som inleds med provanställning. Tjänsterna innebär viss jourtjänstgöring samt arbete på kvällar och helger.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstaklassig service för våra patienter som besöker oss. Du trivs i en miljö med mycket engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinsk vården.

Radiologi/bilddiagnostiker:

 • legitimerad veterinär
 • flera års arbete med bilddiagnostik med kompetens motsvarande steg 2 eller högre
 • flytande i svenska, både i skrift och tal

Ultraljudsveterinär:

 • legitimerad veterinär
 • några års arbetslivserfarenhet som veterinär eller inneha steg 1
 • vara självgående inom ultraljudsdiagnostik

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vår familj?

Ansökan skickar du till bagarmossen.jobb@anicura.se. Sista ansökningsdatum är 15 november 2018.  För frågor om rollen vänligen kontakta Chefsveterinär och kardiolog Anna Vestberg, anna.vestberg@anicura.se, tel 070-920 09 49 eller HR-chef Erika Kalmér, erika.kalmer@anicura.se, tel 070-555 15 21. Varmt välkommen!