I december öppnar Södermalms Veterinärklinik

  • I Notis
  • 2 november, 2018
  • 333 Visningar
I december öppnar Södermalms Veterinärklinik

Nu är det klart, veterinärerna Malin Rasmusson och Morteza Asghary öppnar en smådjursklinik på Södermalm. Det blir en omfattande ombyggnation av lokalerna, där det byggs två moderna operationssalar, röntgenrum och mottagningsrum. Utöver detta har det investerats i avancerad ultraljudsutrustning och fullt laboratorium för att kunna erbjuda högkvalitativ djursjukvård.

– Vi är glada att snart kunna erbjuda högkompetent veterinärmedicinskt vård i centrala Stockholm. I hjärtat av Södermalm renoverar vi just nu våra lokaler, för att bygga upp en trivsam, modern smådjursklinik med operationsavdelning, röntgen och mottagning, säger Malin Rasmusson.

– Vi som startar Södermalms veterinärklinik har bred kompetens efter att ha arbetat kliniskt och drivit både mindre kliniker och djursjukhus. Vi vet hur viktigt det är att kunna ha nära kontakt med sin behandlande veterinär och att bemötas med personlig service, engangemang och gedigen kunskap, säger Morteza Asghary. Utöver oss kommer det att arbeta ytterligare två veterinärer och sex sköterskor på kliniken.