TF veterinärer – sommarvikariat

TF veterinärer – sommarvikariat

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

ANSVARSOMRÅDEN

Inför sommaren 2019 söker vi dig som får arbeta som tf veterinär till vårt djursjukhus i Bagarmossen, söder om Stockholm. I rollen kommer du att arbeta med våra bokade besök och lättakutbesök, samtidigt som du får en god inblick i hur arbetet på regiondjursjukhuset bedrivs. Vid din sida kommer våra duktiga veterinärer att finnas. Du får en dag per vecka avsatt för att auskultera på de olika avdelningarna på djursjukhuset, vilket ger en unik möjlighet till utveckling. Det finns goda chanser till förlängning av uppdraget för rätt kandidat. På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen möter du många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder avancerad teknisk utrustning. Du kommer att få en unik möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling.

Ansvarsområde som tf veterinär:

Tillsammans med sköterska ta emot djur och djurägare vid tidsbokade besök alternativt på akutmottagningen. Teamarbetet med våra sköterskor är en grundsten i arbetet

Med stöd av kollegor göra veterinärmedicinska bedömningar och vidare plan för patienterna

Stå för en god kommunikation med våra kunder

Ta vara på auskultationsdagarna på bästa sätt, ansvara för din egen vidareutveckling

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Enligt Jordbruksverket har kvalifikation att arbeta som tf veterinär

Har ett intresse att utvecklas inom veterinäryrket

Har god förmåga att kommunicera med djurägare och ett gott handlag med smådjur

Har goda kunskaper i svenska, både i skrift och tal

Vi söker dessutom dig som är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och gedigen veterinärmedicinsk grund. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga.

VÅRT ERBJUDANDE

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

VILL DU BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anja Kanold, veterinärchef, på tel. 08-505 303 62. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsterna är tidsbegränsade under sommarmånaderna och på heltid. Tjänsterna innebär arbete dagtid, kvällstid och på helger. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: bagarmossen.jobb@anicura.se. Sista ansökningsdag är den 15 januari 2019. Välkommen med din ansökan!