Två erfarna veterinärer inom kirurgi

Två erfarna veterinärer inom kirurgi

Doctrivet arbetar för att alltid bli bättre och utvecklas inom olika medicinska områden och att vara en mötesplats för olika samarbetspartners för personalens, verksamhetens och djurens bästa. Vi kan erbjuda ett mycket omväxlande arbete: medicinska utredningar, kirurgi, tandvård samt viss akutsjukvård. Vi har digital röntgen, ultraljud, tandvårdsutrustning, operationsavdelning och labb.

Tjänsterna

Nu utökar vi vår klinik med två veterinärer. Den ena tjänsten är ett föräldravikariat och den andra är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi söker dig som är veterinär med svensk veterinärlegitimation och som har erfarenhet av kirurgi.

Vi vill att du är ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga samt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och har både patienten och kunden (djurägaren) i fokus. Att du har ett trevligt och bra bemötande och rätt kommunikation är lika viktigt som den medicinska kunskap och kompetens vi söker.

Tjänstens omfattning är flexibel, deltid/heltid 50–100 % enligt överenskommelse. Vikariat alternativt provanställning enligt överenskommelse. Helg- och kvällsarbete kan förekomma och ingår i tjänsten. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om företaget/verksamheten samt tjänsterna kan ni vända er till verksamhetschefen Tania Marie Randquist, 072-155 46 46 eller chefveterinär Raad Askar, 073-960 40 45. Besök gärna vår hemsida www.doctrivet.se eller facebook-sida.

Kollektivavtal finns.

Du är välkommen med din ansökan, CV och referenser, via e-post tania.randquist@doctrivet.se. Märk ansökan ”Veterinär 1-2 2018.

Vårt motto är ”Veterinärvård med omtanke och själ”.