Vill du bli en del av vårt sommarteam?

Vill du bli en del av vårt sommarteam?

Stiftelsen Svenska Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås har funnits i över 60 år och är en fristående Stiftelse. Djursjukhuset är öppet alla årets dagar.

Vi söker veterinärer, Leg. djursjukskötare, tf. djursjukskötare och djurvårdare med utökad behörighet inför sommaren 2019.

Under sommaren får du möjlighet att arbeta tillsammans med våra veterinärer, Leg. djursjukskötare, och djurvårdare samtidigt som du får en god inblick i hur arbetet på ett djursjukhus bedrivs.

För att trivas hos oss på djursjukhuset är du en person som är serviceinriktad och flexibel när så krävs. Att du är noggrann och har god förmåga att kommunicera med djurägare, kollegor och ett gott handlag med smådjur.

Vill du bli en del av vårt sommarteam ser vi med glädje fram emot din ansökan. Sommartjänsterna varaktighetstid är normalt under juni, juli och augusti. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-03-10.

Tillträdesdag enligt överenskommelse. Skicka din ansökan inkl. personligt brev och CV per e-post till pereric.hedelin@blastjarnan-boras.com