Veterinär till Hallands Djursjukhus AB Smådjursavdelning

Veterinär till Hallands Djursjukhus AB Smådjursavdelning

Hallands Djursjukhus ägs, utvecklas och drivs av veterinärer. Vi strävar hela tiden mot att utveckla vårt företag så att djuren får den bästa vården och djurägarna den bästa servicen. En viktig del i att ge en bra vård är att medarbetarna har en bra arbetsmiljö och därför söker vi hela tiden nya lösningar till effektiva arbetssätt där stress minimeras. Beslutsvägarna i vår organisation är korta där målet är att varje medarbetare ska kunna påverka sin arbetssituation och utveckling. Vi erbjuder dig ett lärorikt arbete med goda utvecklingsmöjligheter i vårt glada team!

Hallands Djursjukhus AB smådjursavdelningen söker veterinär för ett graviditetsvikariat på sju månader från april till oktober, med goda chanser till förlängning.

Tjänsten utgår huvudsakligen från djursjukhuset i Slöinge men arbete på våra filialkliniker i Halmstad och Varberg ingår. Vi öppnar en nybyggd klinik i Varberg i maj och vår förhoppning är att vi kommer kunna utvidga personalstyrkan under hösten.

Djursjukhuset i Slöinge bedriver jourverksamhet på kvällar och helger med beredskap på nätter. Kollektivavtal finns mellan SVF och SLA. Fackligt ombud är Andrew Blockley.

Ansökan med meritförteckning och referenser skickas till

Hallands Djursjukhus AB
att. Kristina Widmark
Björkgatan 19311 68 SLÖINGE

eller till, kristina.widmark@hallandsdjursjukhus.se

Sista ansökningsdag: 31 mars 2019

Välkommen!