Vikarie sökes under våren och sommaren 2019

Vikarie sökes under våren och sommaren 2019

Veterinärerna i Svenljunga AB söker en veterinär till vårt glada team under våren 2019. Vi är en privatägd klinik som jobbar med alla djurslag och vårt upptagningsområde sträcker sig över större delen av Svenljunga-, Borås-, Tranemo- och Marks kommun. Vi letar efter en glad och engagerad kollega som trivs med att samarbeta i grupp. Vi ser gärna att du är särskilt intresserad av häst eller nöt, ett extra plus om du också kan tänka dig att jobba med smådjur. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tjänsten går att anpassa efter dina önskemål och intressen om du är rätt person. Vi är även intresserade av en sommarvikarie.

Veterinärerna i Svenljunga AB drivs sedan 2015 i privat regi, kliniken drevs tidigare i Jordbruksverkets regi och är väl etablerad i området. I dagsläget är vi 6 djurvårdare/leg. djursjukskötare och 4 veterinärer. Vi har en blandad verksamhet med smådjur, hästmottagning och fältverksamhet. Kliniken är välutrustad med ny röntgen för smådjur, nytt ultraljud, blodanalysmaskiner, tandutrustning för smådjur och häst, mobil röntgen och ultraljud för gynekologi för häst på fält.

Vi har en växande verksamhet med trevliga och lojala kunder. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och satsar på utbildning för alla våra medarbetare. Vi har jour dygnet runt så jourtjänstgöring ingår i arbetet.

Kontaktperson: Leg vet VD Ionel Barbos, 0325-572336, ionel.barbos@svenvet.se

Sista ansökan: 2019-04-15 Tillträde: efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan per post eller mail. Läs gärna mer om kliniken på

www.svenvet.se