Chefsveterinär, Kumla

Chefsveterinär, Kumla

Om jobbet

Nu söker AniCura Djursjukhuset Kumla en chefsveterinär! AniCura Djursjukhuset Kumla är ett modernt djursjukhus i Örebro län. Vi erbjuder högkvalificerad medicinsk, akut- och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö. Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med att skapa framtidens djursjukvård i Örebro län tillsammans med oss!

Vi erbjuder ett omväxlande, utvecklande arbete med stor påverkansmöjlighet. Du kommer arbeta i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av teamkänsla, högt engagemang, mycket glädje och där din kompetens kommer göra skillnad.

I rollen som chefsveterinär kommer ditt arbete innebära kliniskt yrkesutövande där du parallellt med det kommer leda och säkra den veterinärmedicinska utvecklingen hos oss. Du har du en nyckelfunktion på djursjukhuset och har det yttersta veterinärmedicinska ansvaret på djursjukhuset i Kumla och filialkliniken i Bista.

Ansvarsområden

  • Framtagande av veterinärmedicinsk strategi och kompetensplan som säkerställer djursjukhusets medicinska utveckling.
  • Kompetensutveckling och mentorsprogram för veterinärgruppen
  • Läkemedelshanteringen.
  • Hygienansvar tillsammans med hygienansvarig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstaklassig service för våra patienter som besöker oss. Du har ett helhetstänk och drivs du av att föra det veterinärmedicinska arbetet framåt tillsammans med dina kollegor.

  • Legitimerad veterinär gärna med steg 1 specialist
  • Erfarenhet av arbete på djursjukhus
  • Ledarerfarenheter är meriterande
  • Konstruktiv kommunikatör
  • Du trivs i akutsjukhusets pulserande miljö och är van vid att agera både i det korta och långa perspektivet
  • Du drivs av att se andra växa och arbeta värdegrundsbaserat.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av vårt team?

Ansök genom att klicka på skicka ansökan. Sista ansökningsdatum är 31 mars. Tillträde enligt överenskommelse och rekrytering sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. För frågor om rollen är du välkommen att kontakta HR-Assistent Rebecca Eklind på mailadress: rebecca.eklind@anicura.se alt. telefonnummer 019-368 07 41.

Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.