Veterinär, Kumla

Veterinär, Kumla

Om jobbet

AniCura Djursjukhus Kumla är ett modernt djursjukhus i Örebro län. Vi erbjuder högkvalificerad medicinsk, akut- och kirurgisk djursjukvård i en trivsam miljö. Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med att skapa framtidens djursjukvård i Örebro län tillsammans med oss!

BESKRIVNING AV TJÄNST

Vi söker en legitimerad veterinär till vårt akutdjursjukhus i Kumla med specialistkompetens inom hundens och kattens sjukdomar. Din huvudplacering kommer styras av din erfarenhet och dina intressen. Men du kommer behöva kunna rycka in och arbeta inom alla våra avdelningar. Arbetet kan inkludera arbete på vårdavdelning, poliklinik, akuten och operation. Helg och kvällstjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER OCH VÄRDERINGAR

Du är legitimerad veterinär med höga ambitioner som är nyfiken, trygg och noggrann. Du har ett genuint intresse av att arbeta i team, leverera hög kvalitet och möta djurägare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, flexibilitet, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer. Vi värdesätter din kompetens och erfarenhet som veterinär högt men vad du vill kunna om fem år är viktigt för oss.

Du är bra på att kommunicera såväl muntligt som skriftligt, och precis som oss älskar du ditt jobb och vill alltid göra ditt bästa.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Du kommer arbeta i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av teamkänsla, högt engagemang, mycket glädje och där din kompetens kommer göra skillnad. Vi erbjuder en tillsvidare anställning på 100% som innefattar att arbeta tillsammans med vårt fantastiska team som gemensamt ger våra patienter högkvalitativ vård och lysande service varje dag.

AniCura koncernen arbetar strategisk och målmedvetet med kvalité och kompetensutveckling såväl intern som extern. Hos får du möjlighet att utvecklas.

Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att fortsätta bygga framtidens djursjukvård, ska du söka till oss!

KONTAKT

Ansök genom att klicka på skicka ansökan. Sista ansökningsdatum är 31 mars. Tillträde enligt överenskommelse och rekrytering sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. För frågor om rollen är du välkommen att kontakta HR-Assistent Rebecca Eklind på mailadress: rebecca.eklind@anicura.se alt. telefonnummer 019-368 07 41.

Välkommen med din ansökan! Ansök nu

Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.