Följ med på Agrias Hundpromenad 25 maj

Följ med på Agrias Hundpromenad 25 maj

Lördagen den 25 maj är du och din hund välkomna att göra en insats för hundar som behöver ett nytt hem. Agrias Hundpromenad är ett välgörenhetsevenemang där hundar och hundägare tillsammans samlar in pengar till hundarna på Hundstallet. För varje hundägare som deltar i promenaden med sin hund skänker Agria 50 kronor till Hundstallet.

Promenaden går på tolv olika orter i landet, så anmäl dig till den som ligger bäst till för just dig. Tillsammans kan vi göra skillnad, så uppmuntra alla dina vänner att följa med. Självklart är det gratis att delta.

Datum: Den 25 maj 2019
Tid: Promenadstarterna går mellan 11.00 – 13.00 på alla orter
Plats: Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Enköping, Växjö, Eskilstuna, Halmstad, Karlstad,  Falun, Linköping, Hässleholm och Östersund.
Anmälan: Anmäl dig på www.hundpromenaden.com