AniCura Djurdoktorn i Linköping söker klinikveterinär

AniCura Djurdoktorn i Linköping söker klinikveterinär

Vi är en del av AniCura Östergötland, där även Jägarvallens Djursjukhus, Norsholms Djursjukhus och Djurkliniken Finspång ingår. Vi samverkar för att erbjuda våra patienter den bästa vården, öka vår kompetens och utvecklar de olika verksamheterna gemensamt.

Beskrivning av tjänsten:

Djurdoktorn är en lagom stor och personlig djurklinik med modern utrustning. Vi har bland annat internlab, nytt ultraljud, väl utrustad operationsavdelning samt tandavdelning. Vi är en fantastisk personalgrupp med låg personalomsättning som arbetar och trivs tillsammans.

Vi planerar flytt till nya lokaler och hoppas att just du vill vara med och utvecklas med oss!

Kvalifikationer och värderingar:

Du ska vara leg veterinär, gärna med några års erfarenhet av smådjurssjukvård men även du som har mindre erfarenhet är välkommen att söka tjänsten. Arbete på polikliniken samt även på operation och tand om intresse finns. Som veterinär hos oss kommer du att ha stora möjligheter att påverka klinikens verksamhet och utveckling. Har du något specialintresse vill vi gärna att du utvecklar detta!

Vårt erbjudande:

Tjänstgöringsgraden är på 75-100%, tillträde enligt överenskommelse. Arbete på polikliniken samt även på operation och tand om intresse finns. Vi har öppet dagtid alla vardagar. Kvällsarbete kan förekomma.

Välkommen med din ansökan senast den 2019-05-31, men gärna tidigare då rekryteringen sker fortlöpande.

Kontakt:

Verksamhetschef Anna Hjälmdahl Trygg

E-post: anna.hjalmdahl.trygg@anicura.se

Telefon: 072- 55 00 221

Chefsveterinär Johanna Zetterberg

E-post: johanna.zetterberg@anicura.se

Telefon: 076- 67 71 575