Vi söker dig som vill skapa en framtid inom modern hästvård.

Vi söker dig som vill skapa en framtid inom modern hästvård.

Brunmåla Hästklinik har god tillväxt och nu möjlighet att utöka vårt team Är du en legitimerad veterinär som vill jobba på en personlig hästklinik i en sammansvetsad arbetsgrupp? Vi erbjuder en heltidstjänst som klinikveterinär på häst. Läs vidare om du är nyfiken på vad vi har att erbjuda just dig.

Om jobbet: Arbetet är omväxlande och tillsammans med engagerade kollegor kommer dina arbetsdagar kännas meningsfulla samtidigt som du har riktigt roligt på jobbet. Har du ett specifikt intresseområde som du gärna vill utvecklas inom så är vi intresserade av att höra mer. Tjänsten kan komma att utformas efter din tidigare erfarenhet och kompetens.

Vad erbjuder vi? Som veterinär hos oss på Brunmåla Hästklinik kommer du få engagerade arbetskamrater som gärna delar med sig av sina kunskaper. Vi är ett tajt och glatt gäng som värnar om vår trivsamma arbetsmiljö och vi hoppas att du vill dela dina arbetsdagar med oss. Hos oss är kompetensutveckling en prioriterad fråga och vi ser utbildning som en viktig del av arbetet och en förutsättning för att upprätthålla hög kompetens på kliniken.

Hos oss får du möjlighet att följa patientens utveckling, samtidigt som du skapar en nära relation till dess ägare. Detta är en av många fördelar med att jobba på en mindre klinik med ett personligt engagemang och stora resurser.

Vem söker vi? För att vara aktuell för tjänsten ska du vara legitimerad veterinär och vara inriktad på hästens rörelseapparat, specialinriktning är meriterande. Vi ser helst att du har arbetslivserfarenhet inom yrket samt ett genuint engagemang för djurägare och medarbetare.

Ort: Täby, 20 minuter norr om Stockholm

Omfattning: Vi erbjuder en tillsvidareanställning, tjänsten är på heltid men vi är lyhörda för dina behov och deltidsanställning kan diskuteras. Tillträdesdatum bestäms i dialog.

Sista ansökningsdag: 30 juni 2019. Urval sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För information: Om du har frågor om tjänsten kontaktar du VD Caroline Brunstedt på telefonnummer 073-300 88 99 eller via e-post till caroline@brunmala.se

www.brunmala.se