Ny chef för Anicuras veterinärmedicinska kvalitetsavdelning

Ny chef för Anicuras veterinärmedicinska kvalitetsavdelning

Ulrich Göggerle, veterinär och verksamhetschef på Anicuras djurklinik i Ravensburg i Tyskland, har utsetts till ny Chief Medical Officer på Anicura. Det framgår av ett pressmeddelande från djursjukvårdskedjan.

Ulrich Göggerle är legitimerad veterinär från universitetet i München sedan 1991 och en erfaren veterinärmedicinsk kirurg från arbeten i såväl Europa som USA. Under 2010 grundade han en specialistklinik i södra Tyskland som blev en del av Anicura under 2015. Nu har Ulrich Göggerle utsetts till ny Chief Medical Officer på Anicura och kommer att leda företagets veterinärmedicinska kvalitetsavdelning, kvalitetsprogrammet QualiCura samt andra processer och program som syftar till att stärka patientsäkerheten och utveckla djursjukvården.

– Vi är glada att Ulrich tillträder positionen som Chief Medical Officer på Anicura. Hans långa kliniska erfarenhet och entreprenörsanda, i kombination med en stark drivkraft att utveckla medicinsk kvalitet säkerställer att Anicura fortsätter leda den veterinärmedicinska utvecklingen I Europa, säger vd Peter Dahlberg i en kommentar.

Ulrich Göggerle tillträder positionen under sommaren 2019.