Leg. Veterinär till våra verksamheter i NYKÖPING samt ESKILSTUNA

Leg. Veterinär till våra verksamheter i NYKÖPING samt ESKILSTUNA

VI SÖKER DIG!

Som veterinär hos oss får du möjlighet att forma din roll tillsammans med oss utifrån ditt kompetensområde. Vi är en familjär och flexibel arbetsplats där vi jobbar efter devisen ”kunskap möter omtanke”.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi värde- sätter vidareutbildningar och ser gärna att vår personal utvecklas inom de områden de finner intressanta.

Här strävar vi tillsammans för att vara en attraktiv plats för våra patienter och djurägare men också för oss själva. Hos oss arbetar du endast dagtid, vardagar. Vi har alltså varken helg eller jour-tider. För oss är gemenskapen mellan kollegor viktig och vi hoppas att du vill bli del av vårt engagerade team.

För mer information