Leg. veterinär

Leg. veterinär

Trestads Djurklinik är en smådjursklinik som ligger mellan Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla. Vi är i nuläget ett gott gäng på 4 veterinärer och 7 sköterskor. Kliniken är utrustad med 4 poliklinikrum, en operationsavdelning/tandavdelning. Vi har digitalröntgen och ett enklare ultraljud, ett eget laboratorium och en liten butik. Vi som är ägare och chefer på Trestads Djurklinik jobbar själva aktivt i verksamheten som veterinär och djursjukvårdare, vilket gör att vi har stor förståelse för alla våra anställdas arbetsuppgifter. Vi finns alltid på plats för att stötta och hjälpa till. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss.

Vi på Trestads Djurklinik vill erbjuda dig ett utvecklande och roligt jobb, där du kommer att känna dig välkommen och uppskattad. Vi har trogna kunder som gärna ser att de får träffa sin veterinär. Du kommer att lära känna dina patienter och deras djurägare, och du får följa din patient genom hela besöket. Det är betydelsefull för oss att du är en utåtriktad person som har lätt för att prata med våra djurägare.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett omväxlande jobb som klinikveterinär med möjlighet att vara både på operation eller ingå i vårt tandteam. Här får du följa din patient hela vägen. Du jobbar med smådjur, hund och katt. Din arbetstid ligger endast på vardagar, med ev. 1 kväll varannan vecka. Ingen jour eller helgarbete.

Lön

Vi ger bl.a våra anställda en bra sjukvårdsförsäkring.

Anställningsvillkor

Provanställning de första 6 månaderna. Tanken är en anställning på 80 %, men önskar du mer eller mindre går det att diskutera.

www.trestadsdjurklinik.se