Vi söker dig som vill utvecklas som akutveterinär genom vårt unika utbildningsprogram

Vi söker dig som vill utvecklas som akutveterinär genom vårt unika utbildningsprogram

AniCura Djursjukhuset Kumla är ett modernt djursjukhus i Örebro länUnder ett års tid erbjuder vi möjligheten att delta i ett nyutvecklat utbildningsprogram inom akutsjukvård,kombinerat med att du jobbar som veterinär på AniCura Kumla Djursjukhus.

Vår målsättning är att du ska få möjlighet till personlig utveckling inom akutsjukvård och att du ska blir trygg och självgående i din nya roll redan inom ett år.

Vid start behöver du inte kunna allt, men vi vill att du ska ha viss erfarenhet av att arbeta med akutsjukvård och tycker det är ett roligt område. För den mer erfarna veterinären anpassar vi utbildningspaketet att motsvara dina förväntningar och din kompetensnivå. Efter utbildningsprogrammets slut hoppas vi att du trivs hos oss på AniCura Kumla Djursjukhus och stannar för att vara en fortsatt del av vårt akutteam.

I UTBILDNINGS PROGRAMMET INGÅR BLAND ANNAT:

·        Akutsjukvård

·        Kirurgisk träning

·        Bilddiagnostik

·        Laboratoriediagnostik

BESKRIVNING AV TJÄNST

Vi söker legitimerade veterinärer till vårt akutdjursjukhus i Kumla. Din huvudplacering kommer att vara på akuten under första året, men du kommer behöva rycka in och arbeta inom alla våra avdelningar. Helg och kvällstjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER OCH VÄRDERINGAR

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och har ett stort intresse för akutdjursjukvård. Du trivs i en miljö med mycket engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas inom akutdjursjukvården och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinsk vården.

• Legitimerad veterinär.

• Viss arbetslivserfarenhet som veterinär inom akutsjukvård.

• Specialistkompetens inom hundens och katten sjukdomar är meriterande.

• Svenska eller engelska, både i skrift och tal.

• Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, så som god kommunikationsförmåga, flexibilitet, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer.

ANICURA ERBJUDER

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura. AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

KONTAKT

Har du frågor kring tjänsten och utbildningen är du välkommen att kontakta

Johanna Miemois, Veterinär, ChefsveterinärJohanna.miemois@anicura.se, 070–375 81 18

Eva Andersson, Djursjukhuschef Eva.andersson@anicura.se, 070–555 89 43

Sista ansökningsdag 31 juli

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt

överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

ANSÖK

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.