AniCura Dalarna söker 3 veterinärer

AniCura Dalarna söker 3 veterinärer

Vi växer i stadig takt och inom kort sätter vi spaden i jorden för att bygga ett nytt djursjukhus och rustar nu för framtiden genom att söka ytterligare tre veterinärer till vårt team.

VILKA ÄR VI?

AniCura Falu Djursjukhus med filialer i Ludvika och Borlänge är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur.

Idag är vi ca 100 passionerade medarbetare och vi tar tillsammans emot närmare 27.000 patienter per år. Vi har en hög trivsel i personalgruppen med ett varmt och inbjudande klimat och vi värnar om vår teamkänsla.

Vi växer i stadig takt och inom kort sätter vi spaden i jorden för att bygga ett nytt djursjukhus och rustar nu för framtiden genom att söka ytterligare tre veterinärer till vårt team.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, som inleds med provanställning.

VAD ERBJUDER VI?

På AniCura Falu Djursjukhus med filialer arbetar du tillsammans med drivna kollegor och möter dagligen varierande och utmanande fall . Vi tar emot remissfall inom bland annat ortopedi, dermatologi, oftalmologi, kardiologi, internmedicin och bilddiagnostik.

På djursjukhuset har vi plats för övernattande patienter på vårdavdelningens olika avdelningar och vi har personal på plats dygnet runt.

Hos oss får du möjlighet till yrkesmässig utveckling i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet.

Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ djursjukvård och vi erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö.

AniCura har i detta syfte skapat ACE (AniCura Continuing Education) som är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runt om i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en driven veterinär och vill arbeta med högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och vill ge en förstklassig service till våra patienter och djurägare. Du trivs i en utmanande miljö där du får möjlighet till utveckling och omges av engagerade kollegor.

Dina personliga egenskaper innefattar god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer.

Som veterinär hos oss ansvarar du för att erbjuda vård som håller hög standard till våra patienter, tydlig kommunikation och god service till våra kunder och sist men absolut inte minst att bidra med en god teamkänsla.

VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

Ansök genom att klicka på sök. Sista ansökningsdatum 2019-09-30.  För frågor om rollen vänligen kontakta vår veterinärchef Jessica Olsson jessica.olsson@anicura.se.

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.