Villa Qrera Djurklinik i Ljungskile söker en smådjursveterinär

Villa Qrera Djurklinik i Ljungskile söker en smådjursveterinär

Vi söker i första hand dig som jobbat några år med smådjurssjukvård och som gillar att klura på medicinska utredningar och inte räds att ta dig an allehanda fall på polikliniken, inkl. hud, hältor och bilddiagnostik.

Våra patienter är framförallt hundar och katter även om andra mindre sällskapsdjur också är välkomna. Kliniken är utrustad med röntgen, ultraljud, lab med blodanalysinstrument, operationsavdelning samt tandavdelning. Vi är i dag 5 veterinärer, 5 leg. djursjukskötare och 2 djurvårdare på utökad nivå.

Vår ambition är att erbjuda kvalitativ vård, bra service och god kommunikation i en hemtrevlig och familjär atmosfär. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och sedda både två och fyrbenta, kunder och personal.

För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och känner sig som en i gänget. Vi bollar många fall med varandra och veterinär och sköterska jobbar i team kring varje patient. Vi erbjuder våra anställda vidareutbildning, friskvårdspeng och sjukvårdsförsäkring.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-100%. Tillträde under hösten 2019 eller enligt överenskommelse. Arbetet bedrivs på vardagar mellan kl 8 och 17. Vi har inga jourer och ingen beredskap. Vi följer gällande fackliga avtal.

Vill du komma till oss på västkusten och bli en del av vårt härliga gäng så kontaktar du Marina Mårtensson via mail marina@qreradjur.nu eller på telefon 0522-918 80.

http://www.qreradjur.nu