Vi söker en nyutexaminerad veterinär eller dig som har några års erfarenhet

Vi söker en nyutexaminerad veterinär eller dig som har några års erfarenhet

Vi söker en veterinär som trivs med att arbeta i team nära arbetskamrater, djurägare och djur. Erfarenhet är meriterande men inte avgörande för tjänsten som vi nu utlyser. För att vi skall trivas tillsammans sätter vi stort värde i personliga egenskaper som en viktig del i vårt urval till tjänsten.

Om du är nyutexaminerad veterinär ger vi dig stöd i din roll så att du succesivt kan utvecklas i ditt arbete. Vi har dagliga ronder för att diskutera och hjälpas åt med våra patientfall.
För dig som har en viss erfarenhet av arbetet som veterinär och vill ta nästa steg i utvecklingen kan tjänsten anpassas utifrån intresseområde och erfarenhet.
Vi bedriver verksamhet årets alla dagar, både kvällstid som dagtid. Det finns bra förutsättningar att förvärva erfarenhet och kunskap inom akutsjukvård.
Vi erbjuder alla nyanställda vid djursjukhuset en planlagd introduktion med kontinuerlig uppföljning för att du skall känna dig trygg i din yrkesroll på djursjukhuset.

Vi är ett djursjukhus som ständigt växer och utvecklas. Vi är väldigt glada över att vi har bibehållit en personlig prägel och omtanke i vår organisation och i mötet med djurägare och djur när de besöker oss på djursjukhuset. Vi erbjuder också möjlighet till steg 1 specialisering.
Heltid eller deltid efter överenskommelse, tillsvidaretjänst som tillsätts under våren 2020.
Djursjukhuset har avtalsenliga villkor enligt kollektivavtal med SVF.

Sista ansökningsdag:
15 december men urval kan komma att ske löpande, sök därför så snart som möjligt.
Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Varmt välkommen med din ansökan.

För information: Ring eller maila pereric.hedelin@blastjarnan-boras.com eller 070-527 43 09.