Smådjursveterinär och leg. djursjukskötare Lund

Smådjursveterinär och leg. djursjukskötare Lund

Vi söker en veterinär och en leg. djursjukskötare till vår smådjursklinik i Lund.  Vi är just nu i ett roligt expansivt skede där vi bygger om och bygger ut kliniken! Kom och var med oss på den resan! Vi kan erbjuda fantastiska arbetskamrater, en mycket trevlig familjär arbetsmiljö, bra arbetstider, goda utvecklingsmöjligheter och en fin ny arbetsplats. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Ingen jour eller helgarbete.

Vi är ett tiotal anställda och har utrustning såsom röntgen, ultraljud, lab mm. Djursjukskötartjänsten kan även passa en junior veterinär och anpassas isåfall till den sökande så den även innehåller veterinära arbetsuppgifter. Till veterinärtjänsten söker vi i första hand en erfaren veterinär. Helst med längre erfarenhet från djursjukhus eller större klinik.

Hel- eller deltid, efter överenskommelse.
Start efter överenskommelse.
Vi har kollektivavtal.

www.cityveterinarerna.se
https://www.facebook.com/Cityveterinarerna/

Ansökningarna hanteras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Mejla din ansökan till kajsa@cityveterinarerna.se