Vi söker två veterinärer

Vi söker två veterinärer

Jobba med framtidens djurhälsa tillsammans med vårt inspirerande gäng! – Vi expanderar och söker två veterinärer!

Gillar du att arbeta förbyggande och strategiskt med djurhälsofrågor? Vill du vara med och förbättra djurhälsan inom svensk mjölk- och köttproduktion? Då är det just dig vi söker!

Vi erbjuder två kreativa veterinärjobb hos oss på Växa Sverige.

Erfaren djurhälsoveterinär – djurhälsoexpert

Vi söker en erfaren veterinär med inriktning på strategiskt förebyggande djurhälsoarbete. Arbetet innebär att du självständigt och i team med kollegor har en expertfunktion inom specifika djurhälsoområden. Du driver egna projekt och fungerar som stöd framför allt gentemot våra fältveterinärer men även till kunder och produktionsrådgivare. Du har möjlighet att påverka ditt arbete och har du något område du brinner för finns stora möjligheter till att vidareutvecklas inom detta.

I tjänsten som djurhälsoexpert kommer du att:

  • Ha en expertfunktion inom avdelningen Djurhälsa Utveckling
  • Fungera som stöd till fältverksamheten, självständigt och i team
  • Initiera, leda och driva projekt
  • Medverka i kursverksamhet och kommunikation

Din profil:

Du har flera års erfarenhet av arbete med lantbruksdjur. Du brinner för kor och ett hållbart lantbruk. Vi lägger stor vikt vid din personliga drivkraft och söker dig med stort engagemang, kommunikativ förmåga, helhetstänk och motiverande arbetssätt. Du bidrar med glädje och kompetens till teamet och driver självständigt ditt arbete framåt. Goda kunskaper i svenska språket muntligt och skriftligt. B-körkort

Omfattning och placeringsort 

Heltid, tillsvidareanställning. Placering på någon av Växa Sveriges driftsplatser.

Djurhälsoveterinär

Vi behöver ytterligare förstärkning till vår avdelning. Brinner du för förebyggande djurhälsovård och är nyfiken på att gå djupare in i olika djurhälsofrågor så är detta tjänsten för dig. Du är delaktig i våra projekt som spänner från djurhälsa till djurvälfärd. Vi ser gärna att du har ett intresse för smittskyddsfrågor då du bland annat kommer att ingå i vårt smittskyddsteam.

I tjänsten som djurhälsoveterinär kommer du att:

  • Arbeta i olika utvecklingsprojekt inom området djurhälsa/djurvälfärd/smittskydd
  • Tillsammans med kollegorna vara stöd till fältverksamheten
  • Medverka i kursverksamhet och kommunikation

Din profil: 

Vi ser gärna att du arbetat i något/några år i fält. Du brinner för kor och ett hållbart lantbruk. Viktiga egenskaper är engagemang, kommunikativ förmåga, struktur och att kunna arbeta självständigt. Goda kunskaper i svenska språket muntligt och skriftligt. B-körkort

Omfattning och placeringsort 

Hel eller deltid, minst 75%. Tillsvidareanställning. Placeringsort är företrädesvis Stockholm, Uppsala eller Eskilstuna.

Om avdelningen Djurhälsa Utveckling

På avdelningen arbetar tio veterinärer, två agronomer samt administrativ personal. Vi fungerar som stöd till fältverksamheten inom Växa Sverige och som rådgivare till mjölk- och köttproducenter. Vi driver utvecklingsfrågor inom djurhälsoområdet som omsätts till praktisk nytta för våra lantbrukare. Vi har bred kunskap och samverkar med övriga avdelningar inom Växa Sverige vilket gör våra arbetsuppgifter spännande och utvecklande.

Hos oss får du styra och lägga upp din arbetsdag själv. Du tar ansvar men har ett stort nätverk av kompetenta och härliga kollegor!

För mer information om är du välkommen att kontakta 

Affärsområdeschef Djurhälsa Utveckling, Andrea.Holmstrom@vxa.se 0730 35 00 52. Facklig kontaktperson  Ann.Nyman@vxa.se 010-471 06 56

Krav

  • Svensk veterinärlegitimation
  • Goda kunskaper i svenska språket muntligt och skriftligt
  • B-körkort

Meriterande

Erfarenhet av arbete med lantbruksdjur

Ansökan senast 2020-03-19

Skicka in din ansökan så fort som möjligt. Rekryteringen startar omgående och kan ske innan ansökningstidens utgång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Länk till annons: https://www.jobbet.se/jobb/vaxa-sverige-/jobba-med-framtidens-djurhalsa-tillsammans-med-vart-inspirerande-gang-vi-expanderar-och-soker-tva-veterinarer/ck5z78jzrtigx07365ibqxue1