Veterinär till Bagarmossen

Veterinär till Bagarmossen

Om jobbet

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett högspecialiserat djursjukhus för hund och katt. Djursjukhuset är öppet dygnet runt, årets alla dagar och har en tydlig inriktning på akut- och intensivvård med tillhörande specialistdjursjukvård. Djursjukhuset är utrustat med den senaste tekniken för att diagnosticera och behandla alla typer av patienter. De 180 medarbetarna är engagerade och brinner för avancerad djursjukvård.  Vi har stort fokus på utbildning och alla våra medarbetare har en hög utvecklingstakt. Våra specialister stödjer och utvecklar vården på djursjukhuset och bidrar till utvecklingen av de mindre erfarna kollegorna. Vår gemensamma vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

Arbetsuppgifter

Som veterinär roterar du på våra olika avdelningar, främst polikliniken, akuten och vårdavdelningen. Vi satsar på din utveckling som veterinär och därför arbetar vi med individuella utvecklingsplaner, faddersystem och schemaläggning där du får chans att både bredda och fördjupa dina kunskaper. Det finns möjlighet att påbörja utbildning i Steg 1 i vårt prespecialistprogram eller att tillhöra ett av våra specialinriktade team.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Tjänsten innebär viss jourtjänstgöring samt arbete på kvällar och helger.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service till våra patienter och de djurägare som besöker oss. Du trivs i en miljö med stort engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinska vården.

Vi söker:

  • Legitimerade veterinärer
  • Veterinärer som trivs att arbeta med det skiftande tempo som finns på ett akutdjursjukhus
  • Flytande i svenska, både i skrift och tal är ett krav

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt djursjukhus med stora diagnostiska möjligheter och spännande fall. På djursjukhuset pågår ett stort övergripande förbättringsarbete som syftar till att våra medarbetare driver utvecklingen på djursjukhuset på ett enkelt och okomplicerat sätt. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler i eget tvåplanshus i Bagarmossen och har nära till centrum med tunnelbanestation och vi har Nackareservatet om knuten. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

Vill du bli en del av vårt team?

Låter detta intressant? Då är du välkommen att söka genom att klicka på “Skicka ansökan”. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med provanställning. Sista ansökningsdatum är 15 april och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om rollen så är du varmt välkommen att kontakta någon av våra veterinärchefer, Anja Kanold, tel 073-022 17 46, anja.kanold@anicura.se eller Åsa Hersén, tel 0703-15 22 56, asa.hersen@anicura.se.

Välkommen med din ansökan!

Plats: AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Ansök nu

Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.