Legitimerad veterinär och Chefveterinär till Karlstad

Legitimerad veterinär och Chefveterinär till Karlstad

Legitimerad veterinär

Är du legitimerad veterinär och vill arbeta på ett djursjukhus där du får möjlighet att utveckla och vidareutvecklas inom djursjukvård? Skulle du beskriva dig själv som en engagerad person som alltid sätter djurets välmående i första hand? Då vill vi gärna veta mer om dig.

Vem söker vi? Vi söker dig som är legitimerad veterinär med ett stort intresse för smådjur. Som person är du noggrann och har lätt för att kommunicera med djurägare och kollegor. Då vi är ett sammansvetsat team är det  viktigt för oss att du gillar att samarbeta men samtidigt klarar av att arbeta självständigt. Det är även viktigt för oss att du är engagerad i ditt arbete och att du värnar om dina kollegor. Tidigare erfarenhet av kirurgi , ultraljud och internmedicin är meriterande. Vi ser gärna att du identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Om jobbet Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och omtanke till både djur och djurägare. Därför kommer din kompetens och tidigare erfarenhet vara mycket värdefull för oss och vi hoppas att du, tillsammans med dina nya kollegor, kommer bidra till vår gemensamma utveckling. Dina arbetsdagar kommer bestå av ett varierat arbete där du, beroende på din tidigare erfarenhet, kommer jobba på flera av våra avdelningar t.ex. operation, poliklinik och vård mm.  Vårt mål är att stärka teamets redan breda kompetens och jobba vidare med Evidensias stora satsning på tandvård för djur.

Erbjudande Hos oss på Karlstad Djursjukhus erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta patienter. Här får du möjlighet för kompetensutveckling, såväl internt som externt. Vi tycker det är viktigt att trivas på arbetet och tillsammans skapar vi toppklassig kundservice. Hos oss får du uppleva en god sammanhållning av engagerade och kompetenta kollegor med passion för djuren och deras välbefinnande. Vill du kunna påverka ditt arbete och kunna utvecklas i din roll som legitimerad veterinär i ett engagerat team med fokus på personalvård? Då ska du söka till oss!

Ort Karlstad

Omfattning Tjänsten avser en tillsvidareanställning. Vi är lyhörda för dina behov. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Kväll/helg samt nattarbete ingår i tjänsten.

Sista ansökningsdag Sök gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor/funderingar om tjänsten? Tveka inte att kontakta antingen Djursjukhuschef Sara Olsson 0704-605800 sara.m.olsson@evidensia.se eller leg veterinär Annika Larsson 0706-565882 annika.larsson@evidensia.se

Chefsveterinär

Är du leg veterinär och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du ha stor möjlighet att påverka och bli inspirerad av tanken att vara med att skapa djursjukvård i toppklass och skapa det självklara valet för djurägare att vända sig till? Då är detta spännande uppdrag något för dig!  

Om jobbet: Vi söker Chefveterinär och förstärkning i den lokala ledningen. Du kommer att vara ansvarig för utbildning och utvecklingsplan för vår veterinärgrupp och ha ett nära samarbete med personalchef för veterinärgruppen eller om du så önskar ha eget personalansvar. Du har en mycket viktig roll i ledningsgruppen och en stor del i de projekt som drivs på djursjukhuset.

Din tjänst är delad mellan klinik och administration och det är för oss helt självklart att du utvecklas både i din kliniska profession och i ledningsgruppsarbetet. Vi erbjuder en unik möjlighet till både adekvat utbildning och stöd när det gäller ledarskap och projektledning. Ett fantastiskt tillfälle att kombinera veterinäryrket med en ny karriärväg!

Vem söker vi?  Vi ser gärna att du är specialist i hundens och kattens sjukdomar eller motsvarande men det som är oerhört viktigt i den här matchningen är att du brinner för utveckling i alla former! Vi söker dig som är innovativ, handlingskraftig, driven och som tycker att ju större visioner, ju bättre! Du delar också vår ambition att skapa ett specialistdjursjukhus med högsta tillgänglighet och trygghet för djurägare och patienter, samt en stimulerande och utvecklande arbetsplats för våra kära medarbetare.

Ort: Karlstad

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning. Vi är lyhörda för dina behov. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag:  Sök gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor/funderingar om tjänsten? Tveka inte att kontakta antingen Djursjukhuschef Sara Olsson 0704-605800 sara.m.olsson@evidensia.se eller leg veterinär Annika Larsson 0706-565882 annika.larsson@evidensia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är sedan 1995 Värmlands enda djursjukhus och idag är vi runt 60 anställda. Vi är ett komplett djursjukhus med mottagning, akutmottagning, vårdavdelning, intensivvård, digitalröntgen, ultraljud, operation, rehabilitering och eget laboratorium. 

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.  

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-karlstad/

Se alla våra lediga tjänster här: https://jobb.evidensia.se/jobs?department_id=&location_id=2531