Klinikveterinär till Smådjurskliniken Din Veterinär Helsingborg sökes!

Klinikveterinär till Smådjurskliniken Din Veterinär Helsingborg sökes!

Vi söker nu en klinikveterinär för anställning 75-100%. Tjänsten är en tillsvidareanställning, arbete dagtid och en kväll till 21.00 /vecka, ingen jour eller beredskapstjänstgöring.

Vår klinik finns strax utanför Helsingborg i ljusa och ändamålsenliga lokaler. Kliniken är välutrustad med full operationsavdelning, ultraljud, digital röntgen, CT , eget lab , rehab och endoskopi. På kliniken arbetar 10  legitimerade veterinärer, 20 legitimerade djursjukskötare och 4 djurvårdare och en sjukgymnast. Vi är ett glatt gäng som uppskattar veterinärvård av hög kvalitet, bra service till våra djurägare och ett gott samarbete mellan alla oss som arbetar på kliniken.

Vi söker i första hand dig som har arbetat några år, som har intresse för vidareutbildning och som uppskattar att arbeta i ett team av ambitiösa medarbetare. Om du ännu inte påbörjat eller är klar med din Steg 1-specialisering går det utmärkt att genomföra den hos oss.

Vi ser gärna att du har intresse för internmedicin, bildiagnostik och/eller tandvård. Det finns goda möjligheter till vidareutbildning både internt och externt.

Tjänsten har tillträde tidigast 14/4 2020 men tillträdesdatum kan diskuteras. Vi praktiserar tre månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan, bifoga löneanspråk. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Elisabet Ellström, VD, på telefon 042-202009 eller 0733-863625.

Skicka din ansökan till elisabet@dinvet.nu! Det går såklart också bra att maila frågor om tjänsten till denna adress. Läs mer om vår klinik på www.dinvet.nu