Veterinär till Torsby i vackra Värmland

Veterinär till Torsby i vackra Värmland

Nordvärmlands Smådjurspraktik är ett veterinärägt företag som grundades 1991 och vi finns i Torsby i vackra Värmland. Vi arbetar främst med smådjur och i mån av tid även med häst. Vi har öppet vardagar och erbjuder jourmottagning på helger. Dessutom har vi filialverksamhet i Malung några dagar i veckan.

Kliniken i Torsby byggdes till förra året, här finns nya välutrustade lokaler med röntgen, ultraljud, CT, operationsavdelning, tandavdelning, laboratorium, rehab- och friskvårdsavdelning, pälsvårdsrum samt reception och butik. Under året planeras flytt till nya lokaler i Malung för att kunna utvidga verksamheten även där.

Vi är en mindre klinik som växer, i nuläget en personalgrupp på fyra leg. veterinärer, fyra leg. djursjukskötare, en leg. biomedicinsk analytiker, fyra djurvårdare, fem receptionister och vi söker dig leg. veterinär som gillar att arbeta i team. Om du har något specialintresse vill vi att du utvecklas i detta! Vi söker dig med några års erfarenhet av smådjurssjukvård men även du som har mindre erfarenhet är välkommen att söka tjänsten.

Tjänstgöringsgraden är på 75-100%, tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

För ansökan eller frågor om tjänsten kontakta chefsveterinär Åsa Magnusson Juberget E-post: asa.juberget@nvsp.se Telefon: 0560-14422.

http://www.nvsp.se/