Inger Kjellander blev Årets veterinär

Inger Kjellander blev Årets veterinär

Foto: Adobe Stock

Inger Kjellander, chefsveterinär på Hälsinge smådjursklinik, har tilldelats VeTa-Bolagets Gulduggla i kategorin Årets veterinär. Motiveringen löd: ”Inger är en fantastisk kunskapsförmedlare och sprider energi och utveckling på alla plan. Hon har alltid tid för en fråga. Hon lyfter och motiverar sina kollegor till mer lärande, både på vår arbetsplats Hälsinge Smådjursklinik, men även de kollegor hon möter ute på andra kliniker där hon arbetar som ögonkonsult. Förutom att vara en klippa veterinärmedicinskt är hon mycket kunnig inom andra områden såsom implementering av nytt journalsystem och utveckling av dessa funktioner. Inger är den som får kliniken att “rulla” men är även den som får andra att “rulla” i sin utveckling.”