Doctrivet söker legitimerad smådjursveterinär

Doctrivet söker legitimerad smådjursveterinär

Från 16 juni finns vi i nybyggda lokaler i Tullinge. Den nya kliniken ligger på fyra minuters gångavstånd från Tullinge station samt har bussförbindelser precis utanför. Till oss söker vi nu en eller två smådjursveterinärer.

Doctrivet smådjursklinik är ett familjeföretag med 16 anställda som strävar efter att ligga i fronten av veterinärvård för smådjur. Vårt motto är ”vård med omtanke och själ” vilket betyder att vi lägger stor vikt vid djurets bästa och kundernas nöjdhet med vår kompetens, service och bemötande. Vår veterinärklinik ligger i södra Stockholmsområdet.

Vi söker dig som är veterinär med svensk veterinärlegitimation och som har ett stort intresse för smådjur av olika slag. Du är ansvarsfull, har en god arbetsförmåga och en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du är serviceinriktad och har ett bra och trevligt bemötande av kunder. För oss är kommunikation och bemötande lika viktigt som en hög kompetens inom det medicinska området.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete som innebär allt från medicinska utredningar, kirurgi, tandvård till även viss akutsjukvård. På kliniken finns digital röntgen, ultraljud, tandvårdsutrustning, operationsavdelning och laboratorium.

Tjänstens omfattning är flexibel liksom tillträdesdatum och bestäms enligt överenskommelse. Provanställning kan eventuellt komma att tillämpas. Till viss del kan helg- och kvällsarbete förekomma i tjänsten.

Besök gärna vår hemsida www.doctrivet.se eller vår facebooksida ”Doctrivet Smådjursklinik”.

Vid frågor om verksamheten och tjänsterna kan ni vända er till verksamhetschef Tania Marie Randquist på telefon 072-155 46 46 eller chefsveterinär Raad Askar på 073-960 40 45.

Du är välkommen att skicka in din ansökan, referenser och CV till tania.randquist@doctrivet.se märkt Veterinär 2/2020.