Leg. Veterinär till Anicura Djurdoktorn I Linköping

Leg. Veterinär till Anicura Djurdoktorn I Linköping

Om jobbet

Djurdoktorn är en lagom stor och personlig djurklinik med modern utrustning. Vi har bland annat internlab, nytt ultraljud, väl utrustad operationsavdelning samt tandavdelning. Då en av våra veterinärer valt att flytta hem igen söker vi nu en till veterinär till vårt glada gäng.  I höst flyttar vi även till helt nya lokaler i Tornby!

EGENSKAPER Du är leg veterinär, gärna med några års erfarenhet av smådjurssjukvård. Vi ser gärna att du är intresserad av internmedicin och/ eller ultraljud men inget krav.

BESKRIVNING AV TJÄNST Du kommer att arbeta på polikliniken men även på operation och tand om intresse finns. Vi hjälps åt och jobbar tillsammans men uppskattar om du även kan jobba självständigt. Som veterinär hos oss kommer du att ha stora möjligheter att påverka klinikens verksamhet och utveckling. Har du något specialintresse vill vi gärna att du utvecklar detta! Vi har öppet 08-17 alla vardagar.

VÅRT ERBJUDANDE Tjänstgöringsgraden är på 75-100%, tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande, sista ansökningsdag är 31/8.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.

Länk till annons: https://www.anicuragroup.com/sv/karriar/lediga-tjanster/leg.-veterinar-till-anicura-djurdoktorn-i-linkoping/