Veterinär sökes till Anicura Hässelby

Veterinär sökes till Anicura Hässelby

Söker du ett omväxlande arbete på en liten klinik med stora möjligheter! Sök till oss!

AniCura Hässelby Veterinärpraktik i västra Stockholm är en personlig klinik med bred kompetens och stor omtanke. Vi kan hjälpa till med de flesta sjukdomsproblemen som drabbar hundar och katter och vi arbetar även med förebyggande hälsovård. Vi är en liten klinik som arbetar både med mjukdels- och tandkirurgi och kliniken är även utrustad med ultraljud, gastroskop, in-house lab mm.

Hos oss får du möjlighet till yrkesmässig utveckling i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet.

Vi är idag 12 medarbetare som tillsammans samverkar för att erbjuda våra patienter den bästa vården. Nu söker vi två nya medarbetare – gärna med ledarerfarenhet då vi även söker dig som vill vara med och driva kliniken och vår utveckling framåt. I rollen ingår att arbeta kliniskt i verksamheten med möjlighet till både operation och poliklinik. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med möjlighet till deltidstjänstgöring om önskemål finns – även på annan AniCuraklinik/sjukhus i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad veterinär som är trygg i din kompetens och har några års erfarenhet inom yrket. Du är van att arbeta självständigt och samtidigt ser vad som behöver göras och arbetar bra i team. Du trivs i en miljö med mycket engagemang och fokus på det personliga mötet med djurägarna.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande, utvecklande arbete med stor påverkansmöjlighet. Du kommer arbeta i en prestigelös organisation som präglas av teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje. Har du ledarerfarenhet så finns det möjlighet för dig som vill vara med och driva kliniken och vår utveckling framåt.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med möjlighet till deltidstjänstgöring om önskemål finns – även på annan AniCuraklinik i Stockholm.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Intervjuer och urval sker löpande

För frågor kontakta maria.richtner@anicura.se, caroline.lindberg@anicura.se

https://jobb.anicura.se/jobs/929212-veterinar-sokes-till-anicura-hasselby?promotion=172953-trackable-share-link-veterinar-hasselby