Rutinerad Veterinär till AniCura Gärdets Djurklinik

Rutinerad Veterinär till AniCura Gärdets Djurklinik

AniCura Gärdets Djurklinik är en personlig klinik med bred kompetens. Vi är centralt belägna mitt i Stockholm med bra kommunikationer och ljusa fina lokaler precis intill Gärdet-fältet. Här arbetar veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare samt receptionister med bred kunskap och erfarenhet. Vi arbetar i team med specialområden som tand, internmedicin, ultraljud, mjukdelskirurgi, beteendemottagning, lab med egen personal, rehab och lättakut. Vi har öppet på vardagar, mellan 8-21 eller 8-17, och erbjuder både tidsbokning och lättakut.

VI ERBJUDER

Här får du ett omväxlande och utvecklande arbete på en mycket populär djurklinik med stort utbud av vårdtjänster för främst hund och katt.  Du får arbeta i ett sammansvetsat team tillsammans med erfarna veterinärer och sköterskor, där alla hjälps åt att lösa utmaningar som vi ställs inför. Du kommer ha ett arbete som innebär mycket eget ansvar och stor utvecklingspotential, både som person och i din yrkesroll.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är legitimerad veterinär med flera års erfarenhet inom yrket såväl inom poliklinik som mjukdelskirurgi. Du har en genuin vilja av att arbeta i team, leverera medicinsk kvalitet och en förstklassig kundservice.

Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, vilja att utvecklas och att du brinner för att arbeta med smådjur och dess ägare är viktiga för oss. Att du bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen är en självklarhet, liksom en positiv attityd och förmågan att vara serviceinriktad även i pressade situationer. Vi värdesätter din kompetens och erfarenhet som veterinär och vi vill utveckla den ännu mer, samt att vi vill att du är delaktig i förändrings- och förbättringsarbete på kliniken.

OM TJÄNSTEN

Att arbeta hos oss innebär:

  • Arbete på poliklinik i ett sammansvetsat, entusiastiskt team där vi spelar på varandras bästa fot för att ge en högkvalitativ vård till djuren och våra mattar och hussar den bästa kundupplevelsen.
  • Kontinuerlig kompetensutveckling i det dagliga på arbetsplatsen, via interna och externa utbildningsprogram
  • Ett brett utbud av vårdtjänster och stor variation av patientfall

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på 100% med möjlighet till deltid om så önskas. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För frågor kontakta Klinikchef Annette Nyzell via mail annette.nyzell@anicura.se

Ansök senast 2020-12-31, länk finns på https://www.anicuragroup.com/sv/karriar/lediga-tjanster/rutinerad-veterinar-till-anicura-gardets-djurklinik/