Tf veterinärer – sommarvikarier till Bagarmossen

Att arbeta som tf veterinär på Bagarmossen en sommar ger dig en unik möjlighet att lära dig mer om veterinäryrket.

Vi söker tf veterinärer till AniCura Regionsdjursjukhuset Bagarmossen. Att arbeta som tf veterinär en sommar hos oss ger dig en unik chans att lära dig mer om veterinäryrket och du kommer att få möta intressanta fall tillsammans med högt specialiserade kollegor.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett högspecialiserat djursjukhus för hund och katt. Djursjukhuset är öppet dygnet runt, årets alla dagar och är inriktat på akut och intensivvård med tillhörande specialistdjursjukvård. Djursjukhuset är utrustat med den senaste tekniken för att diagnosticera och behandla alla typer av patienter. De 180 medarbetarna är engagerade och brinner för avancerad djursjukvård. Våra specialister stödjer och utvecklar vården på djursjukhuset och bidrar till utvecklingen av de mindre erfarna kollegorna. Vår gemensamma vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

Ansvarsområden

Inför sommaren 2021 söker vi dig som får arbeta som tf veterinär. I rollen kommer du att arbeta med våra bokade besök och lättakutbesök, samtidigt som du får en god inblick i hur arbetet på regiondjursjukhuset bedrivs. Vid din sida kommer våra kompetenta veterinärer att finnas. Du får en dag per vecka avsatt för att auskultera på de olika avdelningarna på djursjukhuset, vilket ger en unik möjlighet till utveckling.

Som tf veterinär ansvarar du för att:

  • Tillsammans med sköterska ta emot djur och djurägare vid tidsbokade besök på polikliniken alternativt på akutmottagningen
  • Med stöd av kollegor göra veterinärmedicinska bedömningar och vidare plan för patienterna
  • Stå för en god kommunikation med våra kunder
  • Ta vara på auskultationsdagarna på bästa sätt

Vem är du? Vi söker dig som:

  • Enligt Jordbruksverket har kvalifikation att arbeta som tf veterinär
  • Har ett intresse att utvecklas inom veterinäryrket
  • Har god förmåga att kommunicera med djurägare och ett gott handlag med smådjur
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsplatsen inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen.

Vill du bli en del av vår familj?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra veterinärchefer Anja Kanold tel. 073-022 17 46, anja.kanold@anicura.se eller Åsa Hersén, tel. 070-315 22 56, asa.hersen@anicura.se. Tjänsterna är tidsbegränsade under sommarmånaderna och på heltid. Tjänsterna innebär arbete dagtid, kvällstid och på helger. Det finnas goda chanser till förlängning av uppdraget för rätt kandidat.

Ansök genom att klicka på länken nedan. Sista ansökningsdatum är 28 februari 2021, men intervjuer görs löpande och processen kan avslutas tidigare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan här

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.