Veterinärassistent och djursjukvårdare

Veterinärassistent och djursjukvårdare

Bergsåkers hästklinik är en del av koncernen Husaby Hästklinik. Vid våra övriga verksamheter i Husaby, Skara och Bjertorp jobbar idag ett 50-tal medarbetare.

Bergsåkers Hästklinik bedriver veterinärverksamhet i en modern klinik vid Bergsåkers travbana, Sundsvall. Vi erbjuder ett mångfasetterat utbud av undersökningar och behandlingar i välutrustade lokaler. Vi har cirka 7500 patienter och 250 operationer per år. I dagsläget arbetar två Specialister i Hästens Sjukdomar samt en utbildningsveterinär vid kliniken. Även Equiterapeut och hovslagare är verksamma vid Bergsåkers Hästklinik, samt Europeiska specialister i kirurgi/medicin som regelbundet konsultar vid kliniken.

Vi behöver nu förstärkta vårat team med två medarbetare. Det vi söker är en veterinärsassistent för ett graviditetsvikariat fr.o.m. första april, samt en legitimerade djursjukskötare för en tillsvidaretjänst. Vi söker dig som trivs med att arbeta i team nära arbetskamrater, djurägare och hästar.

Tjänstens omfattning är 100 % och arbetstiden är i huvudsak förlagd till vardagar mellan 08.00 och 17.00. Viss del av arbetstiden kan, efter överenskommelse och intresse, förläggas till våra övriga verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vid eventuella frågor, kontakta Gun Svenfelt Bergsåker Hästklinik 060-66 81 80 eller Torunn Mehammer Husaby Hästklinik 0511-34 30 30.

Välkommen att ansöka via mail till: info@husabyhastklinik.se

Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

Mer info om verksamheten hittar du på: www.bergsakershastklinik.se