Engasjert veterinær

Engasjert veterinær

Smådyrklinikkene i Trondheim

Vi søker engasjert veterinær med interesse for og fortrinnsvis erfaring med eksotiske-pasienter (kanin, gnager, reptiler, amfibier, fulger).

Smådyrklinikkene i Trondheim åpnet i oktober 2020 og er en del av Blå Pote Dyrehelse som drifter fire dyreklinikker i Trondheimsområdet. Valentinlyst Smådyrklinikk og Lade Arena Smådyrklinikk inngår i Smådyrklinikkene i Trondheim. Helt siden oppstarten har vi i Blå Pote Dyrehelse vært opptatt av å levere dyrehelsetjenester av meget høy faglig kvalitet og samtidig yte god service til våre kunder. I tillegg til vanlige dyrehelsetjenester har vi i Smådyrklinikkene i Trondheim satset spesielt på de mer eksotiske pasientene og har allerede etter kort tid etablert en kundemasse i denne sektoren. Begge klinikkene ligger i tilknytning til dyrebutikker som selger eksotiske dyr.

Pr. i dag sysselsetter Blå Pote Dyrehelse 6 veterinærer, fem autoriserte dyrepleiere, hvorav to i all hovedsak jobber med fysioterapi, sju klinikkassistenter og en vaktmester.

På grunn av utskiftninger i staben søker vi en dyktig og engasjert veterinær som har interesse for og fortrinnsvis erfaring med eksotiske pasienter.

Personlige egenskaper

Du er faglig engasjert og ønsker å utvikle deg i faget, samt har evne til å jobbe strukturert og effektivt både selvstendig og i team. Du er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder, og genuint interessert i dyr og dyrehelse. Du bør være selvstendig, trygg på deg selv og ha stå-på vilje.

Kvalifikasjoner

Vi søker en faglig engasjert og dyktig veterinær med høy arbeidskapasitet og evne til å jobbe strukturert og effektivt samtidig som du er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder. Arbeidsoppgaver vil kunne tilpasses søkers kvalifikasjoner og interesseområder. Interesse for arbeid med eksotiske pasienter er en forutsetning. Gode muligheter for både intern og ekstern kursing og etterutdanning.

Klinikken deltar i et vaktsamarbeid for smådyr. Deltagelse i vakten kan være aktuelt avhengig av søkers kvalifikasjoner.

Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Hva vi tilbyr

Vi har fokus på et hyggelig arbeidsmiljø og gode arbeidsvilkår. Klinikken følger arbeidstidsbestemmelser og vilkår fastsatt i tariffavtalen, men har egen lønnsstige som ligger godt over minstelønnssatsene i tariffen, samt har egne, fastsatte lønnstillegg for etterutdanning.

Stillingen vil dels involvere selvstendig arbeid i klinikker i en oppstartfase og dels arbeid som del av teamet på et større dyrehospital.

Stillingen er en fulltidsstilling. For en kandidat med riktig interesse er dette en unik mulighet til å være med å forme sin egen arbeidshverdag.

E-post for innsendelse av søknad adm.lade@blaapote.no