Enhetschef till veterinärenheten vid Länsstyrelsen i Hallands län

Enhetschef till veterinärenheten vid Länsstyrelsen i Hallands län

Är du strukturerad, analytisk och har chefserfarenhet? Vi söker dig som är legitimerad veterinär eller har relevant akademisk examen som bedöms passa för arbetet. 

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande jobb med många kontakter med bland annat djurhållare, olika branschaktörer och myndigheter. Som chef för enheten ansvarar du för samordning, planering och utveckling av såväl verksamhet som medarbetare. Du har fullt budget- och personalansvar samt det primära ansvaret för att driva, följa upp och utveckla enhetens dagliga verksamhet.

Veterinärenheten arbetar bland annat med djurskyddskontroll, smittskydd, kontroll av foder och livsmedel i primärproduktion, kontroll av djurhälsopersonal och revision av kommunal livsmedelskontroll. Här jobbar cirka tjugo medarbetare med olika kompetenser.

Låter det intressant?
Läs mer om tjänsten och välkommen med din ansökan via Offentliga jobb senast den 18 april.