Utbildningsveterinär

Utbildningsveterinär

Husaby Hästklinik har verksamheter i Husaby, Skara och Bjertorp. I dagsläget är vi ett 50-tal medarbetare.

Ledig tjänst Utbildningsveterinär

Koncernen Husaby Hästklinik startades 2010, ägs och drivs av erfarna veterinärer
med många års erfarenhet. Sammanlagt finns 4 kliniker med välutrustade lokaler och kompetent personal, varav en akutmottagning i Skara som har öppet dygnet runt.
Hos oss jobbar veterinärer, specialister (inom kirurgi, internmedicin, hästens sjukdomar, bilddiagnostik odontologi mm), hovslagare, equiterapeuter, leg. djursjukskötare och djurvårdare på utökad nivå. 

Vi behöver nu förstärkta vårt team med en medarbetare. 

Vi söker dig som trivs med att jobba nära sina arbetskamrater och djurägare samt har ett brinnande intresse för häst. Har du arbetserfarenhet i fält och vill lära dig mer? Vill du jobba i team på klinik? Eller är du kanske nyutexaminerad? Då är du varmt välkommen att söka denna tjänst. 

Hos oss får du möjlighet att specialisera dig på häst, vi är godkända som utbildnings- plats för hästspecialistutbildning. Vid vårt dygnsöppna hästsjukhus i Skara utförs planerade undersökningar, operationer och jourverksamhet med akuta fall. Husaby Hästklinik behandlar sporthästar med huvudinriktning på ortopediska utredningar och nedsatt prestation. 

Tjänstens omfattning är 100 % omgående och förlagd på Husaby Hästklinik och Husaby Hästakut. 

Välkommen att ansöka via mail till: info@husabyhastklinik.se Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

Mer information hittar du på: www.husabyhastklinik.se