Vi söker nu en klinikveterinär för anställning 75-100%. Tjänsten är en tillsvidareanställning, arbete dagtid och 1 kväll till 21.00/vecka, ingen jour eller beredskapstjänstgöring. Tjänstgöring lördag dagtid ca 4 lördagar/år ingår också.

Vår klinik finns strax utanför Helsingborg i ljusa och ändamålsenliga lokaler. Kliniken är välutrustad med full operationsavdelning, ultraljud, digital röntgen, CT, eget lab , rehab och endoskopi. På kliniken arbetar 10 legitimerade veterinärer, 20 legitimerade djursjukskötare och 4 djurvårdare och en sjukgymnast. Vi är ett glatt gäng som uppskattar veterinärvård av hög kvalitet, bra service till våra djurägare och ett gott samarbete mellan alla oss som arbetar på kliniken.

Vi söker i första hand dig som har arbetat några år. Vi ser gärna att du är, eller är på god väg att bli, Steg 1-specialist.  Det är viktigt att du har intresse för vidareutbildning och uppskattar att arbeta i ett team av ambitiösa medarbetare. Om du ännu inte påbörjat eller inte är klar med din Steg 1-specialisering, går det utmärkt att genomföra den hos oss. För dig som redan är steg-1-specialist finns möjlighet att genomföra en steg-2-utbildning i cardiologi.

Vi ser gärna att du har intresse för internmedicin, cardiologi och/eller bildiagnostik. Det finns goda möjligheter till vidareutbildning både internt och externt.

Tjänsten har tillträde tidigast 1/9 2021 men tillträdesdatum kan diskuteras. Vi praktiserar tre månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan, bifoga löneanspråk. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Elisabet Ellström, VD, på telefon 042-202009 eller 0733-863625.

Skicka din ansökan till elisabet@dinvet.nu! Det går såklart också bra att maila frågor om tjänsten till denna adress. Läs mer om vår klinik på www.dinvet.nu.