Ett årsvikariat som kommuneveterinær i kombinert praksis

Ett årsvikariat som kommuneveterinær i kombinert praksis

Om Balsfjord kommune

Balsfjord kommune har vilje og muskler for vekst !

Kommunen strekker seg over et område på 1493 km, hvor landskapet varierer fra flatt fruktbart jordbruksland til ville fjellområder. Næringsutvikling er et viktig satsingsområde for kommunen, samtidig som det er viktig og ivareta Balsfjord som en av Nord-Norges største landbrukskommuner. Med flere store næringsetableringer de siste årene, bevitner dette om en attraktiv kommune – som er et godt sted å bo i og et sted å utvikle virksomheter.

Storsteinnes er administrasjonssenter og det største tettstedet i kommunen. Videre finner vi de mindre tettstedene Nordkjosbotn, Laksvatn, Mestervik, Malangseidet og Sand. De tre sistnevnte på Malangshalvøya.

Balsfjord kommune er opptatt av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

 

Om stillingen

Det lyses ut vikariat som veterinær i Balsfjord. Stillingen er et svangerskapsvikariat (1 år) fra november 2021.

Søker blir ansatt som kommuneveterinær med kommunal lønn, stimuleringstilskudd og inntekt fra eget firma.  Det er tre veterinærer som er ansatt i kommunen og vikariatet innebærer deltagelse i 3-delt vakt. Produsentene i distriktet er trivelige og har et godt dyrehold.

Balsfjord er en av Nord-Norges største landbrukskommuner. Arbeidet består hovedsakelig av tradisjonell stordyrpraksis med hovedvekt på storfe og inseminering, geit, en del sau i sesong og hest. Vi har drop-in på smådyrkontor om morgenen før vi kjører ut. Her har vi mikroskop, ultralyd, tannunit og et enkelt operasjonsrom. Veterinærkontoret ligger på Storsteinnes, en time unna Tromsø og Senja. Vi henviser pasienter med behov for diagnostikk og behandling utover det vi kan tilby.

Balsfjord er en naturskjønn kommune med Storsteinnes som største tettsted. Videre er det fantastiske naturopplevelser, sommer som vinter. Blant annet toppturer i vakre fjell ved fjorden, langrennsturer i preparerte langrennsløyper, nydelige kystlinje, jakt og fiske.

Nyutdannede oppfordres til å søke, og vi bidrar gjerne med opplæring og utlån av utstyr. Norsk autorisasjon må framvises, godkjent seminkurs fra Geno, og eget firma med bil er nødvendig. Oppstartsdato kan diskuteres og fremskyndes om ønskelig.

Ved spørsmål angående stillingen, ikke nøl med å ta kontakt med veterinær Rachel Daughdrill på telefon 48191982 eller racheldaug@yahoo.com

 

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon (kan søkes via Mattilsynet)
  • Godkjent seminkurs fra Geno
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Førerkort kl.B
  • Eget firma med egen bil

Generell informasjon

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Legg ved CV og minst 2 referanser.

Informasjon om stillingen fås ved henvendelse til veterinær Rachel Daughdrill på telefon 48191982 eller e-post racheldaug@yahoo.com

Søknad, CV og vedlegg (vitnemål og attester) må sendes elektronisk via lenke på denne siden, “Søk stillingen”.

Ved spørsmål om utfylling av elektronisk søknad kan Jobbnorge kontaktes på tlf + 47 75 54 22 20.