Bagarmossen erbjuder en steg 2 utbildning i reproduktion

Vårt erbjudande

Är du veterinär med specialintresse inom reproduktion? Lockas du av ta nästa steg genom att specialisera dig i ämnet? Nu erbjuder vi en tjänst där du får specialisera dig inom ämnet och där du kommer att tillhöra vårt fantastiska reproduktionsteam. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor, ha avancerad utrustning och med en stor variation av fall under handledning av vår egen specialist inom området, Helene Alm. Vi söker därför dig som har längtat efter att fördjupa dina kunskaper och specialisera dig i en steg 2 utbildning i reproduktion enligt ESKs utbildningsprogram (https://svf.se/specialistutbil…)

Du kommer att ha ett varierat upplägg med arbetspass på djursjukhusets alla avdelningar och samtidigt tillhöra reproduktionsteamet där du handleds och utbildas. Kontinuerlig utveckling och modern utrustning/teknik är viktiga för oss vilket innebär att vi exempelvis arbetar med intrauterin insemination och utförde drygt 100 kejsarsnitt under förra året. Vår gemensamma vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård – ta chansen att vara en del av utvecklingen, skicka in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer och värderingar

Vi söker dig som vill specialisera dig området reproduktion inom smådjur och drivs av den egna utvecklingen. Du har en svensk veterinärlegitimation med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Din förmåga att slutföra påbörjade uppgifter, kunna prioritera och viljan att skapa högkvalitativa resultat för våra patienter och djurägare är avgörande för att du ska trivas i tjänsten. Om du inte besitter AI-kompetens kommer det att uppnås under utbildningstiden.

Om oss

Vi på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett högspecialiserat djursjukhus för hund och katt med inriktning akut- och intensivvård med tillhörande specialistdjursjukvård. Djursjukhuset håller öppet och finns tillgängligt för våra patienter dygnets alla timmar och årets alla dagar. Du arbetar därför både vardagar, kvällar och helger. Djursjukhuset är utrustat med den senaste tekniken för att diagnosticera och behandla alla typer av patienter. Vi är i dagsläget 190 medarbetare som brinner för avancerad djursjukvård och för att skapa framtidens djursjukvård.

Vi har nära till centrum med tunnelbanestation och har Nackareservatet runt knuten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning och med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du bli en del av vårt team?

Låter detta intressant? Då är du välkommen att söka genom att klicka på ”Skicka ansökan”. Sista ansökningsdag är 31 december och urval sker löpande. Har du några frågor om rollen besvarar gärna Helene Alm, helene.alm@anicura.se och veterinärchef Åsa Hersén, asa.hersen@anicura.se, 070 315 22 56 dessa! Välkommen med din ansökan!

SKICKA ANSÖKAN

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.