Kom och jobba med oss! Häst, smådjur eller både och?

Kom och jobba med oss! Häst, smådjur eller både och?

Vill du jobba med det som är roligt, utvecklas i lagom takt och sova gott på nätterna? Då kan Ekeröveterinären vara något för dig. Vi söker en veterinär som vill börja jobba i vårt härliga gäng!

I dagsläget är vi tre veterinärer och tre djurvårdare, som alla är supertrevliga och strävar efter att ha en familjär känsla på jobbet. På häst utför vi bland annat hältutredningar i fält med ultraljud och röntgen, samt munhåleundersökningar och akutvård. På smådjur jobbar vi med vanligt polikliniskt arbete, operationer och tandvård på smådjur. Vi har tillgång till dentalröntgen, ultraljud och röntgen.

Nu flyttar vi in i nyrenoverade lokaler mitt i Ekerö Centrum, där det finns närhet till lunchrestauranger, matbutik, apotek med mera.

Utöver trevliga kollegor och bra lokaler så kommer du dessutom ha goda möjligheter att påverka dina arbetsdagar och vad du vill syssla med. Anställningen kan också vara på 80-100% efter dina önskemål. Många av kunderna du möter hos oss är dessutom ägare av både smådjur och häst, vilket ger en stark känsla av att vi är “deras” veterinär. Det är något som inger ömsesidigt förtroende och goda relationer!

Och du; vi jobbar endast på kontorstid. Så ingen jour och inga kvällar!

För oss är det detsamma om du är nyutexaminerad (2022) eller har några års erfarenhet. Vi är säkra på att rätt person kommer passa perfekt in hos oss oavsett! Är du nyutexaminerad kan vi erbjuda rekommenderad ingångslön, och annars sätter vi din lön efter dina individuella förutsättningar.

Vi ser fram emot ditt CV och personliga brev på ekerovetab@gmail.com. Så kanske vi får chansen att bjuda in dig på en fika för att prata mer!

Vill du se mer vilka vi är och hur vi arbetar så hittar du oss på sociala medier.