Legitimerad Veterinär, Djurläkarn i Orsa AB, Orsa

Legitimerad Veterinär, Djurläkarn i Orsa AB, Orsa

Vi är för närvarande 1 veterinärer på heltid och 2 på deltid och 2 djurskötare som arbetar i en smådjurspraktik utan jourtider, där vi gör allt för att både våra patienter och personal ska ha de bästa förutsättningar, att våra patienter ska få den bästa vård och personal ska få utvecklas i sitt arbete.

 Om Jobbet:

Då vi är en mindre praktik så kommer ditt arbete att vara väldigt varierande där du arbetar i såväl team som självständigt, allt för att göra det så bra som möjligt för våra smådjurspatienter.

Vem söker vi?

Helst en veterinär med några års vana från smådjurspraktik. Gärna någon som vill fortsätta att utbilda sig inom ny teknik. Önskvärda meriter är erfarenhet av ultraljud, röntgen, laboratorium, kirurgi och tandvård. Vi har en jämn fördelning av kvinnor/män och är ett glatt gäng som fungerar bra tillsammans.

Våra arbetstider:

Vi arbetar måndag, tisdag, onsdag och fredag kl 8,00 – 17,00 och torsdag 12,00 – 20,00. Stängt lördag-söndag, ingen jourverksamhet.

När?

Du är varmt välkommen till oss snarast möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och för att ge såväl dig som oss möjligheten till att trivas tillsammans så tillämpar vi 6 månaders provtjänstgöring.

Övrigt:

Förutom praktiken har vi försäljning av foder, hälsoprodukter, tillbehör, leksaker med mera för smådjur.

Vår praktik ligger i Orsa med närhet till fantastisk natur såväl vinter- som sommartid. Vi har Nordens största Björnpark i Grönklitt där det även finns skidåkning såväl längd som utför, padel, mountainbikeleder, bra vandringsleder ja utbudet för en rik fritid är det gott om!

Du är varmt välkommen att höra av dig så berättar jag mer!

Ansökan skickas till Djurläkarn i Orsa AB, Thomas Hütter, Järnvägsgatan 21, 794 30 Orsa eller via e-mail djurlakarn@djurlakarn.se.

 

Thomas Hütter

chefsveterinär och ägare

tfn 0250-43408