Nöthälsoveterinär till regionen Skåne

Nöthälsoveterinär till regionen Skåne

Vill du jobba med nötköttsproducenter, kalvhälsa och spännande projekt?

 

Gård&Djurhälsan söker veterinär med några års erfarenhet från nötpraktik. Vi söker en driven kollega som vill skapa långsiktiga och utvecklande relationer på gård med professionell djurhälsorådgivning och lönsamhetstänk i fokus.

 

Våra arbetsområden är rådgivning och förebyggande djurhälsovård på gård, främst inom kalvhälsa och ungnötsuppfödning. Tjänsten innefattar även internt utvecklingsarbete och projektledning/ projektarbete. Tjänsten är tillsvidare och på heltid, kontorsplats erbjuds i Staffanstorp.

 

Vi erbjuder en varierande, utvecklande och flexibel arbetsvardag med duktiga och ambitiösa kollegor med en tight sammanhållning och teamkänsla.

 

Tillträde 1 mars 2022 eller efter överenskommelse.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef nöt Virpi Welling 018-68 28 85 eller virpi.welling@gardochdjurhalsan.se

 

Facklig företrädare är Fredrik Engström, 0498-283981

 

Välkommen med din ansökan till Ida Johansson, ida.johansson@gardochdjurhalsan.se,  senast 2022-02-28.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Gård & Djurhälsan Sverige AB är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Vår vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa och vårt motto är friska djur ger välmående gårdar. Läs mer om Gård & Djurhälsan