Veterinär blev Årets företagare i Laholm

Veterinär blev Årets företagare i Laholm

Bild: Adobe hobbitfoot

Jeanette Särnholm på AVA Vet i Skottorp blev Årets företagare när Företagarna i Laholm äntligen kunde ha sitt Awardparty igen.

Jeanette Särnholm prisades för att hon driver sin veterinärklinik på ett familjärt och nytänkande sätt. Det är inte bara hunden eller katten som tas omhand utan även matte och husse.
– Det känns förvånande och fantastiskt roligt! Jag känner mig verkligen hedrad, säger Jeanette Särnholm till Laholms Tidningen. Vår patient sitter ihop med en djurägare och man måste se helheten och ta hand om båda parter för att det ska bli så bra som möjligt.

Hon menar att det finns många skickliga veterinärer och bra veterinärkliniker som är duktiga på det de gör, men att lätt blir fullt fokus på patienten.
– Det måste man göra. Men djurägaren är en jätteviktig del och för mig handlar det om att jobba tillsammans för att få så bra resultat som möjligt. Vi försöker komma ifrån stressiga situationer. Kommer djurägaren in och känner att det är rätt okej att komma hit så smittar det av sig på djuret och då är det lättare att undersöka.
Jeanette får ofta höra djurägarna säga att djuren känner igen sig och drar för att komma in i veterinärkliniken. Det är det finaste betyg man kan få, menar hon.

Läs hela artikeln här https://laholmstidning.se/foretagande/de-prisades-paa-foretagarnas-awardparty/785