Legitimerad veterinär till ZOO.se!

Legitimerad veterinär till ZOO.se!

Vill du arbeta med ett gäng härliga medarbetare i en av Sveriges snabbast växande kedjor, vill du ha tillräckligt med tid med dina patienter och kunder samt jobba i ett företag där 100% kundnöjdhet sitter i vårt DNA. Vill du dessutom slippa jobba jour eller röda dagar?

Välkommen till ZOO.se!

Våra kliniker ligger i direkt anslutning till våra butiker, lättillgängligt för våra kunder och patienter. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt; både fysiskt och digitalt.

ZOO.se önskar vara den småskaliga lokala veterinären med bra resurser, modern utrustning och fantastiskt bemötande. I vår klinik i Bromma har vi nu fullt utrustat operationsrum, tandrum, stall samt 3 poliklinik rum. Vidare kan vi erbjuda våra patienter både röntgen och ultraljud.

Nu utvecklar vi verksamheten och öppnar tre mindre kliniker i Stockholm samt en i Västerås. Vi behöver därmed förstärka vårt team, både på våra nya och befintliga enheter, med flera trygga och kunniga veterinärer. Som veterinär på ZOO.se blir du del i ett team under utveckling. Vi ger ordentligt med tid för undersökning och utredning av varje patient och du följer dina patienter från början till slut. Eftersom din utveckling är viktig för oss så ger vi dig möjligheten att följa de kurser som leder dig framåt. Arbetsuppgifterna varierar under veckan där vi varvar poliklinik-, tandvård, vård-, operation och profylaktiskt arbete. Arbetstiderna är förlagda på vardagar och för rätt person kan tjänsten anpassas individuellt.

Vi söker en legitimerad veterinär där tidigare erfarenhet av smådjur är meriterande men inget krav. Du är en aktiv lagspelare, du är grundlig i ditt arbete, gillar utmaningar och du har en hög social kompetens. Att kunna prioritera och att alltid ha djurens, mottagningens och kundernas bästa för ögonen ser vi som självklart.

Våra ledord för ett bra bemötande är ödmjukhet, tid, kunskap, positiv attityd, god kommunikation och såklart vår självklara kärlek till djuren!

för mer information om tjänsterna kontakta klinikchef Anna Larsson 0735426882, din ansökan skickas till peter.tichelaar@zoo.se

Varmt välkommen med din ansökan!