Nu söker vi 1-2 veterinärer som vill jobba med häst!

Nu söker vi 1-2 veterinärer som vill jobba med häst!


Vi erbjuder ett varierande arbete med härliga kollegor och stor möjlighet till vidareutveckling samt en lön du är nöjd med. Inga jourer och möjlighet att jobba deltid om så skulle önskas. Här prioriteras livskvalitet och att orken finns kvar till en givande fritid.

Solbergs veterinärmottagning ligger norr om Östersund i underbara Jämtland där man kan ägna fritiden åt t ex jakt, fiske, skidåkning, fjällvandring, bärplockning eller ha egna djur.

Fastighetspriserna är rimliga, luften frisk och djurägarna vettiga – vad mer kan man önska?

Vår verksamhet bedrivs dels på den egna lilla kliniken i Solberg, Hammerdal och dels på Hästkliniken i Östersund. Största delen av patienterna är trav- och sporthästar med ffa hältutredningar. En dag i veckan ägnas åt tandvård för häst och vi utför ingrepp som extraktion av molarer och rotfyllningar. Stationärvård i mindre skala för patienter som inte behöver operation. Smådjursmottagningen utgör ca 5 % av verksamheten.

Vår önskan är att hitta en person som kan hoppa direkt in i hältutredningarna och vara relativt självgående och en person med kombinerad tjänst häst/smådjur som även verkar ambulerande. Denna person kan vara nyutexaminerad.

Hoppas du tar chansen och hör dig för – du är efterlängtad!

Solbergs Veterinärmottagning AB
Kontakt: Caroline Bränngård, leg vet 072-2209944
Skicka CV till solbergsveterinarmottagning@outlook.com