Varför anställning när du kan vara egen?

 

Nu finns det möjlighet att ta över en fin verksamhet och klinik i vackra Skaraborg. Vi har varit på plats i snart tio år. Kliniken har en stor och lojal kundkrets med mer än 15 000 registrerade djurägare i journalprogrammet.

Här finns en fullutrustad klinik på ca 200 kvm med allt som behövs för att från dag ETT bedriva professionell djurvård. Det är i princip bara att låsa upp dörren, larma av och börja ta sig an dagens alla patienter.

Omsättning och vinst är stabila över åren med ett rörelsenetto på ca 30%! Det är med andra ord en mycket lönsam verksamhet.

Kliniken kan drivas av/med en till tre veterinärer. Det finns inga skulder eller annat som belastar kliniken.

Välkommen att kontakta oss vid seriöst intresse

Pontus Fällman

pfallman@gmail.com

0733911095